Մեթոդական ցուցումներ «Պարենային հումքի և սննդամթերքի ստանդարտացում, սերտիֆիկացում և փորձաքննություն» դասընթացի լաբորատոր աշխատանքները կատարելու համար / Հ.Գ. Բատիկյան ; Խմբագիր՝ Ս.Ռ. Պետրոսյան ; ՀՀ կրթության և գիտության նախարարություն ; Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան, Անասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : ՀՊԱՀ, 2008.Նկարագրություն։ 12 էջ : աղյուսակ ; 20 սմISBN:- 9789939541044
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | Նյութի պահումներ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 57586 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1758429 | |||
Book | National Library of Armenia | General | II / 11931ահ (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է 15 օրով | NL1047053 |
Գումարային պահումներ: 0
Գրականություն՝ էջ 12:
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործեք ձեր հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։