Մեթոդական ցուցումներ «Պարենային հումքի և սննդամթերքի ստանդարտացում, սերտիֆիկացում և փորձաքննություն» դասընթացի լաբորատոր աշխատանքները կատարելու համար /
Բատիկյան, Հ.Գ.
Մեթոդական ցուցումներ «Պարենային հումքի և սննդամթերքի ստանդարտացում, սերտիֆիկացում և փորձաքննություն» դասընթացի լաբորատոր աշխատանքները կատարելու համար / Հ.Գ. Բատիկյան ; Խմբագիր՝ Ս.Ռ. Պետրոսյան ; ՀՀ կրթության և գիտության նախարարություն ; Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան, Անասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն. - Երևան : ՀՊԱՀ, 2008. - 12 էջ : աղյուսակ ; 20 սմ. - 664 : 006(077) .
Գրականություն՝ էջ 12:
9789939541044
Սննդի արդյունաբերություն
664 : 006(077)
Մեթոդական ցուցումներ «Պարենային հումքի և սննդամթերքի ստանդարտացում, սերտիֆիկացում և փորձաքննություն» դասընթացի լաբորատոր աշխատանքները կատարելու համար / Հ.Գ. Բատիկյան ; Խմբագիր՝ Ս.Ռ. Պետրոսյան ; ՀՀ կրթության և գիտության նախարարություն ; Հայաստանի պետական ագրարային համալսարան, Անասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն. - Երևան : ՀՊԱՀ, 2008. - 12 էջ : աղյուսակ ; 20 սմ. - 664 : 006(077) .
Գրականություն՝ էջ 12:
9789939541044
Սննդի արդյունաբերություն
664 : 006(077)