ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы микробиологии, санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий / Л. В. Мармузова

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ М. : Агропромиздат ; 1989 .Նկարագրություն։ 142,[1] с. : ил. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Lori Regional Library Աբոնեմենտ 36.83я722 / М-28 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days loan LRL170019
Book Book Lori Regional Library Աբոնեմենտ 36.83я722 / М-28 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days loan LRL170020
Book Book Lori Regional Library Գրքային հավաքածու 36.83я722 / М-28 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two weeks Loan LRL267377
Book Book Lori Regional Library Գրքային հավաքածու 36.83я722 / М-28 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two weeks Loan LRL267378
Book Book Lori Regional Library Ընթերցասրահ 36.83я722 / М 28 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Not for loan LRL115553
Book Book Lori Regional Library Ընթերցասրահ 36.83я722 / М 28 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Not for loan LRL115554
Դիտման Lori Regional Library դարակ, Հավաքածու։ Ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36.83 / Н 50 Основы хлебопечения : Учебник для средных профтехн. училищ / 36.83 / О 22 Оборудование и комплексно-механизированные линии для разделки теста / 36.83 / С 34 Оборудование предприятий хлебопекарной промышленности : учебник / 36.83я722 / М 28 Основы микробиологии, санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий / 36.83я722 / М 28 Основы микробиологии, санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий / 36.83я722 / С 34 Оборудование предприятий хлебопекарной промышленности : учебник / 36.83ց7 / Կ 75 Հացաթխման, մակարոնեղենի և հրուշակեղենի տեխնոլոգիա : Դասախոսի ձեռնարկ /

Предм. указ.: с. 137-140

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա