ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы калькуляции и учета на предприятиях общественного питания : Учеб. пособие для сред. ПТУ / Н. М. Мифтахудинова, Л. М. Богданова.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Проф.-техн. образование | Проф.-техн. образованиеՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Высш. школа, 1982.Նկարագրություն։ 96 с. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Lori Regional Library Գրքային հավաքածու 65.9(2)424я722 / М 68 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Տասը օր LRL155824
Book Book Lori Regional Library Գրքային հավաքածու 65.9(2)424я722 / М 68 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Տասը օր LRL155823
Book Book Lori Regional Library Ընթերցասրահ 65.9(2)424я722 / М-68 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Not for loan LRL142058
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 65.9(2)4 М-68 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 30 օրով IL0581599
Book Book National Library of Armenia Depository 657.47 / М-688 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1965565
Դիտման Lori Regional Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
65.9(2)424я722 / Д 64 Основы экономики предприятий общественного питания : Учебник для кооперативных ПТУ / 65.9(2)424я722 / Д 64 Основы экономики предприятий общественного питания : Учебник для кооперативных ПТУ / 65.9(2)424я722 / М 68 Основы калькуляции и учета на предприятиях общественного питания : Учеб. пособие для сред. ПТУ / 65.9(2)424я722 / М 68 Основы калькуляции и учета на предприятиях общественного питания : Учеб. пособие для сред. ПТУ / 65.9(2)424я722 / М 68 Основы калькуляции и учета : Учебник для ПТУ / 65.9(2)424я722 / М 68 Основы калькуляции и учета : Учебник для ПТУ / 65.9(2)424я722 / П 32 Организация производства полуфабрикатов в общественном питании : Учебное пособие для подготовки рабочих на произодстве /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա