Technology of cereals : An introduction for students of food science and agriculture / N.L. Kent
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ Pergamon international library of science, technology, engineering and social studiesՀրատարակման մանրամասներ։ Oxford ; Paris : Pergamon press, 1983.Հրատարակություն։ 3-rd edՆկարագրություն։ 221 p. : fig.,tab., 25 cmISBN:- 0-08-029801-X
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 2-րդ գրապահոց | 633.1 K-27 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Երեսուն օր | AU0423591 |
Includes references and index
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։