ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Влияние высокотемпературной пастеризации молока на качество сыра Лори : автореф. ... канд. тех. наук по спец. : 05.18.04 - ''Технология мясных, молочных и рыбных продуктов'' / С.Ш. Шакарян;

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1986.Նկարագրություն։ 21 с. ; 21 смԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. : засл. деят. науки Арм.ССР, док. тех. наук, проф. З. Х. Диланян ; Официальные оппоненты: док. тех. наук, проф. М. М. Мерзаметов, канд. тех. наук Д. Ф. Чуприна : Госуд. агроп. ком. СССР. Ереванский ордена <<Знак почёта>> Зоотехн. -вет. инст. : В 1986 г.
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Ш-176 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկում (ընթերցասրահ) AU0506670
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 14904 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL2046980
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 14905 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL2046981
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Ч-75 Эпизоотология лярвальных цестодозов сельскохозяйственных животных и тениидозов собак в Армянской ССР и опыт оздоровления животных от этих гельминтозов : Автореферат дис... канд. ветер. наук по спец 107- Гельминтология / Ч-97 Белковые вещества и аминокислотный состав некоторых ведущих сортов кукурузыгрузии в фазе фазе полной спелости : Автореферат. канд. биолог. химии / Ч-x17 Рентгеноселекция молочнокислых бактерий и их применение в производстве сыров и мацуна : Автореферат дис... .канд. техн. наук по спец. 05.18.04 / Ш-176 Влияние высокотемпературной пастеризации молока на качество сыра Лори : автореф. ... канд. тех. наук по спец. : 05.18.04 - ''Технология мясных, молочных и рыбных продуктов'' / Ш-31 Фармакологическая активность культуральной жидкости"чайного гриба"(бактерицидина) : Автореферат дис. ...канд.биолог. наук /

На правах рукописи

Науч. рук. : засл. деят. науки Арм.ССР, док. тех. наук, проф. З. Х. Диланян ; Официальные оппоненты: док. тех. наук, проф. М. М. Мерзаметов, канд. тех. наук Д. Ф. Чуприна : Госуд. агроп. ком. СССР. Ереванский ордена <<Знак почёта>> Зоотехн. -вет. инст. : В 1986 г.

Библиогр. : с. 20

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա