Разработка технологии диетического ацидофильного сыра : Автореф. ... канд. техн. наук по спец. 05.18.04- Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / К.С.Гезалян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1986.Նկարագրություն։ 22 сԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Гос. агропром. комитет СССР, Зоотехн.-ветеринар. ин-тНауч. рук.: д.т.н., проф. З.Х.ДиланянՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Դարակային համար | Վիճակ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | Z | Հասանելի |
Гос. агропром. комитет СССР, Зоотехн.-ветеринар. ин-т
Науч. рук.: д.т.н., проф. З.Х.Диланян
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։