Влияние комплексной закваски с дрожжами и сокращенного режима посолки на срок созревания и качество швейцарского сыра : Автореф. ... канд. техн. наук по спец. 05.18.04- Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / Г.М.Налбандян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1986.Նկարագրություն։ 20 сԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Госагропром СССР, ЕЗВИНауч. рук.: д.т.н., проф. З.Х.ДиланянՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Դարակային համար | Վիճակ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | Z | Հասանելի |
Госагропром СССР, ЕЗВИ
Науч. рук.: д.т.н., проф. З.Х.Диланян
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։