Технология переработки плодово-ягодного сырья и его эффективное использование в пищевой промышленности : Автореф. ... д-ра техн. наук по спец. 05.18.06-Технология производства алкогольных и безалкогольных напитков / К.Н.Казумян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 2014.Նկարագրություն։ 43 сԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: М-во с.-х. и продовольствия РА, АНИИВВиПՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Դարակային համար | Վիճակ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | Z | Հասանելի |
М-во с.-х. и продовольствия РА, АНИИВВиП
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։