ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Ճարպաթթուների ազդեցությունը Laktobacillus բակտերիաների բջջաթաղանթների ֆիզիկաքիմիական հատկությունների և մածնի պատրաստման կենսատեխնոլոգիական գործընթացի վրա : Սեղմ. Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիան» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Շարարեհ Շահբազի.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2014.Նկարագրություն։ 27 էջԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: ՀԱԱՀԳիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր, պրոֆ. Ա.Ա.Աղաբաբյան
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 492 Շ-16 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի ILL Non-Circ. AU0381079
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 3884 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1357836
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 3885 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1357837
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ Ս II/994 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NL0674036
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
491 Պ-50 Բույսերի վրա որոշ պեստիցիդների մուտագեն ազդեցության նվազեցումը կենսահեղուկի կիրառմամբ : Ատեն. Զ.01.02- «Բուսաբուծություն» մասն. գյուղատնտ. գիտ. թեկն. / 491.7-8 Р-894 Русский язык : Учебник для вузов Армянской ССР / 491.7-8 Р-894 Русский язык : Учебник для вузов Армянской ССР / 492 Շ-16 Ճարպաթթուների ազդեցությունը Laktobacillus բակտերիաների բջջաթաղանթների ֆիզիկաքիմիական հատկությունների և մածնի պատրաստման կենսատեխնոլոգիական գործընթացի վրա : Սեղմ. Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիան» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / 492 Շ-16 Ճարպաթթուների ազդեցությունը Laktobacillus բակտերիաների բջջաթաղանթների ֆիզիկաքիմիական հատկությունների և մածնի պատրաստման կենսատեխնոլոգիական գործընթացի վրա : Ատենախոս. ...Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիան» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / 493 Մ-15 Գետնանուշի նոր սորտերի մշակության արդյունավետ տեխնոլոգիաները Արարատյան դաշտավայրի պայմաններում : Սեղմ. Զ.02.02- «Բուսաբուծություն» մասն. գյուղատնտ. գիտ. թեկն. / 493 Մ-15 Գետնանուշի նոր սորտերի մշակության արդյունավետ տեխնոլոգիաները Արարատյան դաշտավայրի պայմաններում : Ատենախոս. ...Զ.02.02- «Բուսաբուծություն» մասն. գյուղատնտ. գիտ. թեկն. /

ՀԱԱՀ

Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր, պրոֆ. Ա.Ա.Աղաբաբյան

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա