Ճարպաթթուների ազդեցությունը Laktobacillus բակտերիաների բջջաթաղանթների ֆիզիկաքիմիական հատկությունների և մածնի պատրաստման կենսատեխնոլոգիական գործընթացի վրա : Սեղմ. Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիան» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. /
Շարարեհ Շահբազի
Ճարպաթթուների ազդեցությունը Laktobacillus բակտերիաների բջջաթաղանթների ֆիզիկաքիմիական հատկությունների և մածնի պատրաստման կենսատեխնոլոգիական գործընթացի վրա : Սեղմ. Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիան» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Շարարեհ Շահբազի. - Երևան, 2014. - 27 էջ.
ՀԱԱՀ Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր, պրոֆ. Ա.Ա.Աղաբաբյան
Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիան
Thesis
Ճարպաթթուների ազդեցությունը Laktobacillus բակտերիաների բջջաթաղանթների ֆիզիկաքիմիական հատկությունների և մածնի պատրաստման կենսատեխնոլոգիական գործընթացի վրա : Սեղմ. Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիան» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Շարարեհ Շահբազի. - Երևան, 2014. - 27 էջ.
ՀԱԱՀ Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր, պրոֆ. Ա.Ա.Աղաբաբյան
Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիան
Thesis