ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ճարպաթթուների ազդեցությունը Laktobacillus բակտերիաների բջջաթաղանթների ֆիզիկաքիմիական հատկությունների և մածնի պատրաստման կենսատեխնոլոգիական գործընթացի վրա : Սեղմ. Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիան» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. /

Շարարեհ Շահբազի

Ճարպաթթուների ազդեցությունը Laktobacillus բակտերիաների բջջաթաղանթների ֆիզիկաքիմիական հատկությունների և մածնի պատրաստման կենսատեխնոլոգիական գործընթացի վրա : Սեղմ. Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիան» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Շարարեհ Շահբազի. - Երևան, 2014. - 27 էջ.

ՀԱԱՀ Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր, պրոֆ. Ա.Ա.Աղաբաբյան


Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիան


Thesis

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա