Ֆունկցիոնալ սննդային բաղադրիչներով ալրային հրուշակեղենի տեխնոլոգիաների մշակում : Ատենախոս. ...Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Ն.Գ. Հովհաննիսյան.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2013.Նկարագրություն։ 141,[43 էջ] : աղյսԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.թ. Ա.Ի.Նազարյան; Թեման հաստ. է ՀԱԱՀ-ումՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 443 Հ-85 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | AU0354979 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ | Ա III/212 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NL0578971 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.թ. Ա.Ի.Նազարյան; Թեման հաստ. է ՀԱԱՀ-ում
Գրականության ցանկ էջ՝ 128-140 ռուս. և օտար լեզ. (168 անվ.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։