Ֆունկցիոնալ սննդային բաղադրիչներով ալրային հրուշակեղենի տեխնոլոգիաների մշակում : Ատենախոս. ...Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. /
Հովհաննիսյան, Նարինե Գեղամի
Ֆունկցիոնալ սննդային բաղադրիչներով ալրային հրուշակեղենի տեխնոլոգիաների մշակում : Ատենախոս. ...Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Ն.Գ. Հովհաննիսյան. - Երևան, 2013. - 141,[43 էջ] : աղյս.
Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.թ. Ա.Ի.Նազարյան; Թեման հաստ. է ՀԱԱՀ-ում
Գրականության ցանկ էջ՝ 128-140 ռուս. և օտար լեզ. (168 անվ.)
Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա
Dissertation
Ֆունկցիոնալ սննդային բաղադրիչներով ալրային հրուշակեղենի տեխնոլոգիաների մշակում : Ատենախոս. ...Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Ն.Գ. Հովհաննիսյան. - Երևան, 2013. - 141,[43 էջ] : աղյս.
Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.թ. Ա.Ի.Նազարյան; Թեման հաստ. է ՀԱԱՀ-ում
Գրականության ցանկ էջ՝ 128-140 ռուս. և օտար լեզ. (168 անվ.)
Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա
Dissertation