ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Optimization of cheeze production enriched by herbal antioxidant extract : Thesies... for the degree of candidate of Technical science((PHD) Specialty : 05.18.02 "Department of Animal origin food processing and production technology" / A. Fadavi ; ANAU.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Yerevan, 2013.Նկարագրություն։ 121 p. : tables, figԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Scientific supervisor: Doc. of Technical Science, prof. R. Beglaryan
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 16 F-13 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan AU0286105
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ III / 32 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0545781
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
16 B-92 Տրամաբանություն / 16 B-92 Տրամաբանություն / 16 F-13 Совершенствование технологии сыра с применением антиоксидантов растительного происхождения : Автореф. ... канд. техн. наук по спец. 05.18.02- Технология переработки и производства продуктов животного происхождения / 16 F-13 Optimization of cheeze production enriched by herbal antioxidant extract : Thesies... for the degree of candidate of Technical science((PHD) Specialty : 05.18.02 "Department of Animal origin food processing and production technology" / 16 H-42 Տրամաբանության փիլիսոփայություն : Ուրվագծեր : Դասական շրջանի քննական վերլուծություն / 16 H-42 Տրամաբանության փիլիսոփայություն : Ուրվագծեր : Դասական շրջանի քննական վերլուծություն / 16 H-42 Տրամաբանության փիլիսոփայություն : Ուրվագծեր : Դասական շրջանի քննական վերլուծություն /

Appendixes : 8 pp.

Scientific supervisor: Doc. of Technical Science, prof. R. Beglaryan

References : 110-121

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա