Optimization of cheeze production enriched by herbal antioxidant extract : Thesies... for the degree of candidate of Technical science((PHD) Specialty : 05.18.02 "Department of Animal origin food processing and production technology" / A. Fadavi ; ANAU.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Yerevan, 2013.Նկարագրություն։ 121 p. : tables, figԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Scientific supervisor: Doc. of Technical Science, prof. R. BeglaryanՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 16 F-13 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | AU0286105 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ | III / 32 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0545781 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Appendixes : 8 pp.
Scientific supervisor: Doc. of Technical Science, prof. R. Beglaryan
References : 110-121
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։