Совершенствование технологии сыра с применением антиоксидантов растительного происхождения : Автореф. ... канд. техн. наук по спец. 05.18.02- Технология переработки и производства продуктов животного происхождения / Аболфазл Фадави.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 2013.Նկարագրություն։ 27 сԱյլ վերնագիր։- Պանրի տեխնոլոգիայի կատարելագործումը բուսական ծագման անտիօքսիդանտների օգնությամբ. Սեղմ. Ե.18.02 մասն. տեխն. գիտ. թեկն [Զուգահեռ վերնագիր]
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 16 F-13 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | AU0286106 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 4506 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1624800 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 4507 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1624801 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ | II/72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NL0527613 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
НАУА
Науч. рук.: д.т.н., проф. Р.А.Бегларян
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։