ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Հանրապետության հյուսիս-արևելյան խաղողագործական գոտի ներմուծված խաղողի եվրոպական սորտերից բնական սեղանի գինիների պատրաստման տեխնոլոգիաների մշակում : Սեղմ. Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների մշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն.գիտ. թեկն. / Մ.Ռ.Սուքոյան.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2011.Նկարագրություն։ 28 էջԱյլ վերնագիր։
  • Разработка технологии приготовлении натуральных столовых вин из европейских сортов винограда завезенные в северо-восточный виноградарский район РА. Автореф. ... канд. техн. наук по спец. 05.18.01 [Զուգահեռ վերնագիր]
Խորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: ՀՀ ԿԳՆ, ՀՊԱՀԳիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր, ԽԳՄԱ ակադ. Կ.Ն.Կազումյան
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 388 Ս-98 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0204181
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Ս 05.18.01 / Ս-92 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման NL1712526
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Ս 05.18.01 / Ս-15 Ֆիզիկական մեթոդների կիրառմամբ սննդամթերքի որակի, պահունակության և անվտանգության ապահովման տեսական և կիրառական հիմնախնդիրները : Սեղմ. ..Ե.18.01 «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա»և Ե.18.02 «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. դոկ. ատենախոս. / Ս 05.18.01 / Ս-17 Խաղողի նոր մուսկատային սորտերից շշային եղանակով մուսկատային շամպայնի ստացման տեխնոլոգիայի մշակում : Սեղմ. Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն.գիտ. թեկն. / Ս 05.18.01 / Ս-88 Հատիկասպիրտային տակուցքի օգտահանման տեխնոլոգիայի մշակում : Սեղմագիր տեխ. գիտ. թեկն. ... ատենախոս., Ե.18.01. - «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. / Ս 05.18.01 / Ս-92 Հանրապետության հյուսիս-արևելյան խաղողագործական գոտի ներմուծված խաղողի եվրոպական սորտերից բնական սեղանի գինիների պատրաստման տեխնոլոգիաների մշակում : Սեղմ. Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների մշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն.գիտ. թեկն. / Ս 05.18.02 / Ա-45 Պահածոյացվաց սննդամթերքի նոր արտադրատեսակների արտադրության տեխնոլոգիաների հիմնավորումը : Սեղմագիր՝ Ե.18.02- «Պարենային հումքի նախնական մշակումը և պահպանում, պահածոյացում, սառնարանային տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ս 05.18.02 / Գ-95 Հումապխտած երշիկի տեխնոլոգիայի կատարելագործում : Սեղմ. ...Ե.18.02-«Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխնիկ. գիտ. թեկն. ատենախոս. / Ս 05.18.02 / Գ-95 Հումապխտած երշիկի տեխնոլոգիայի կատարելագործում : Սեղմ. ...Ե.18.02-«Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխնիկ. գիտ. թեկն. ատենախոս. /

ՀՀ ԿԳՆ, ՀՊԱՀ

Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր, ԽԳՄԱ ակադ. Կ.Ն.Կազումյան

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա