Влияние бактериальных заквасок, подобранных по аминокислотному составу, на качество советского сыра : Дис. ... канд. тех.наук / Л.А. Остроумов; МСХ СССР; ЕЗВИ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1970.Նկարագրություն։ 174, [20] с. : илԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. док. тех. наук, проф. З.Х. ДиланянՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.3(с43) О-769 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0154260 |
[20] с. прилож.
Науч. рук. док. тех. наук, проф. З.Х. Диланян
Лит.: с. 152-174 на рус. и ин. яз. (244 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։