ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Влияние внешней среды на созревание сыра Чанах : Дис. ... канд. с.-х. наук / Х.И. Никогосян; ЕЗВИ. Каф. технологии молока.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1953.Նկարագրություն։ 122 с. : илԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.3(043) Н-63 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0154251
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.3(043) Н-23 Влияние комплексной закваски с дрожжами и сокращенного режима посолки на срок созревания и качество швейцарского сыра : Автореф. дис. ... канд. техн. наук по спец. : 05.18.04 - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3(043) Н-23 Влияние комплексной закваски с дрожжами и сокращенного режима посолки на срок созревания и качество швейцарского сыра : Автореф. дис. ... канд. техн. наук по спец. : 05.18.04 - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3(043) Н-39 Исследование влияния сывороточных белков на технологические процессы выработки и созревания сыров : Дис. ...канд. техн. наук / 637.3(043) Н-63 Влияние внешней среды на созревание сыра Чанах : Дис. ... канд. с.-х. наук / 637.3(043) Н-632 Разработка технологии российского сыра и внедрение ее в производство : Дис. ... канд. с.-х. наук / 637.3(043) П-78 Состав, технологические свойства молока и качество сыра при введении в рацион коров азотисто-минеральной добавки на основе молочной сыворотки : Дис. ...канд. техн. наук по спец. : 05.18.04-технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3(043) С-202 Влияние рентгенмутантов молочнокислых палочек на процесс созревания Армянского сыра : Дис. ... канд тех. наук по спец.: 05.363 /

Прилож.: с. 121-122

Лит.: с. 114-120 на рус. и ин. яз. (78 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա