ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Изучение местных штаммов термофильных молочнокислых бактерий и возможности их использования в производстве крупных сыров : Дис. ... канд. биолог. наук / М.Г. Камалян; МСХ СССР; ЕЗВИ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1968.Նկարագրություն։ 227,10 с. : илԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. док. техн. наук, проф. З.Х. Диланян
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.3(043) К-18 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0154186
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.3(043) Д-183 Качество голандского сыра в зависимости от сезона выработки : Дис. ...канд. с.-х. наук / 637.3(043) З-177 Производство и товароведные свойства сычужных твердых сыров, полученных на основе обезжиренного молока и жиров растительного происхождения : Дис. ... канд. техн. наук / 637.3(043) К-17 Совершенствование технологии сыра "Ехегнадзор", микробиологические и биохимические процессы созревания : Дис. ... канд техн наук по спец.: 05.18.04. - технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3(043) К-18 Изучение местных штаммов термофильных молочнокислых бактерий и возможности их использования в производстве крупных сыров : Дис. ... канд. биолог. наук / 637.3(043) К-21 Новая разновидность рассольных сыров - Армянский бескорковый : Дис. ... канд. техн. наук по спец.: 363 / 637.3(043) К-36 Порок посинения рассольных сыров, вызываемый образованием в них черных сульфидов и меры его устранения : Дис. ... канд. с.-х. наук / 637.3(043) К-89 Исследование влияния бактофугирования молока на процесс созревания и качество советского сыра : Дис. ...канд. техн. наук по спец. : 05. 18. 04 /

Прилож.: с. 10

Науч. рук. док. техн. наук, проф. З.Х. Диланян

Лит.: с. 190-227 на рус. и и ин. яз. (369 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա