ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Исследования влияния способа посолки и температурного режима созревания на качество Российского сыра : Дис. ... канд. техн. наук по спец.: 05.363 - технология мясных, молочных и рыбных продуктов / Г.В. Доильницын; МСХ СССР; ЕЗВИ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1970.Նկարագրություն։ 198, [32] с. : илԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. док. тех. наук, проф. З.Х. Диланян
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.3 Д-653 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0154148
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.3 А-79 Цвета армянских сыров / 637.3 А-79 Цвета армянских сыров / 63(73) В-74 Вопросы производительности труда в сельском хозяйстве США / 637.3 Д-653 Исследования влияния способа посолки и температурного режима созревания на качество Российского сыра : Дис. ... канд. техн. наук по спец.: 05.363 - технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3 М-123 Особенности "усушки" сыра Чанах и ее нормирование : Дис. ... канд. с.-х. наук / 637.3 Н-63 Технология мягких сыров / 63(73) О-64 Организация сельскохозяйственных предприятий в США /

[32] с. прилож.

Науч. рук. док. тех. наук, проф. З.Х. Диланян

Лит.: с. 185-198 на рус. и ин. яз. (163 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա