ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Разработка технологии производства нового вида сыра "Украинского" : Дис. ... канд. техн. наук / Г.Ф. Генич; МСХ СССР; ЕЗВИ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1970.Նկարագրություն։ 132 [60] с. : илԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. док. тех. наук, проф. З.Х. Диланян
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.1(043) Г-342 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0154079
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.1(043) В-171 Физико-химические свойства и сыропригодность молока в гукасянском районе Армянской ССР : Дис. ...канд. с.-х. наук / 637.1(043) В-26 Влияние источника выделения на технологические свойства молочнокислых бактерий : Дис. ...канд. техн. наук по спец.05.18.04-технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.1(043) В-31 Изучение основных закономерностей кристаллизации молочного жира и их влияния на формирование структуры сливочного масла : Дис. ... канд. тех. наук / 637.1(043) Г-342 Разработка технологии производства нового вида сыра "Украинского" : Дис. ... канд. техн. наук / 637.1(043) К-995 Исследование производства, состава и свойств молока и молочных продуктов Армении с технологическими разработками по сыроделию : Дис. ...док. с.-х. наук / 637.1(043) М-123 Применение местных штаммов молочнокислых бактерий при выработке сыра чанах из пастеризованного молока и некоторые вопросы биохимии созревания рассольного сыра : Автореферат ... канд. биолог. наук / 637.1(043) П-38 Некоторые технологические свойства молока высокопродуктивных коров остфризской породы : Дис. ...канд. с.-х. наук /

[60] с. прилож.

Науч. рук. док. тех. наук, проф. З.Х. Диланян

Лит.: с. 114-132 на рус. и ин. яз. (191 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա