ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Разработка технологии сыров голландской группы методом унификации их технологических параметров : Дис. ...Канд. техн. наук по спец.: 05.18.04-технология мясных, молочных и рыбных продуктов / А.А. Агабабян ; Ереванский зоотехническо-ветеринарный ин-т.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1985.Նկարագրություն։ 200 с. : илԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. док., проф. З.Х. Диланян Համառոտագրություն: Закл. : с. 186
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.333(043) А-23 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0169505
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.3(075.8) Х-89 Технология продуктов из молочной сыворотки : Учебное пособие / 637.333(043) А-23 Разработка технологии сыра"Армянский" с сокращенным сроком созревания : Дис. ... канд. техн. наук по спец.: №05.18.04- технология мясных и рыбных продуктов / 637.333(043) А-23 Разработка технологии сыра "Армянский" с сокращенным сроком созревания : автореф. ... канд. техн. наук по спец.: 05.18.04 - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.333(043) А-23 Разработка технологии сыров голландской группы методом унификации их технологических параметров : Дис. ...Канд. техн. наук по спец.: 05.18.04-технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.333(043) Г-82 Влияние методов внесения бактериальной закваски на качество армянского и советского сыров : Дис. ... канд. техн. наук / 637.333:637.332.3(043.3) М-22 Оптимизация технологии сыра Сулугуни с целью механизации его производства : Автореф. ... дис. канд. техн. наук [по спец.] : 05.18.04 - технология мясных, молочных продуктов / 637.333(С43) А-23 Разработка технологии сыров голландской группы методом унификации технологических параметров : Автореф. ...дис.канд. техн. наук. Спец. : 05.18.04- Технология мясных, молочных и рыбных продуктов /

Прилож. : с. 167-200

Науч. рук. док., проф. З.Х. Диланян

Список лит. : с. 144-166 на рус. и ин. яз. (229 назв.)

Закл. : с. 186

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա