Разработка технологии сыров голландской группы методом унификации их технологических параметров : Дис. ...Канд. техн. наук по спец.: 05.18.04-технология мясных, молочных и рыбных продуктов / А.А. Агабабян ; Ереванский зоотехническо-ветеринарный ин-т.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1985.Նկարագրություն։ 200 с. : илԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. док., проф. З.Х. Диланян Համառոտագրություն: Закл. : с. 186Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.333(043) А-23 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0169505 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Прилож. : с. 167-200
Науч. рук. док., проф. З.Х. Диланян
Список лит. : с. 144-166 на рус. и ин. яз. (229 назв.)
Закл. : с. 186
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։