Այվազյանի վարդաբույր սորտի հետազոտումը որպես մուսկատային շամպայն գինու արտադրության հումք : Ատենախոս. ...Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Լ.Վ. Շահինյան.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2009.Նկարագրություն։ 146, [9] էջ : աղյս., գուն. նկ. ; 30 սմԽորագրեր։ Ատենախոսության նշում: Գիտ. ղեկ.՝ տեխն. գիտ. դոկ., պրոֆ. Ա.Մ. ՍամվելյանՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 355 SH-18 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0166146 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Գիտ. ղեկ.՝ տեխն. գիտ. դոկ., պրոֆ. Ա.Մ. Սամվելյան
Գրականության ցանկ էջ՝ 109-123 հայ., ռուս. և օտար լեզ. (168 անվ.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։