Այվազյանի վարդաբույր սորտի հետազոտումը որպես մուսկատային շամպայն գինու արտադրության հումք : Ատենախոս. ...Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. /
Շահինյան, Լուսինե Վանուշի
Այվազյանի վարդաբույր սորտի հետազոտումը որպես մուսկատային շամպայն գինու արտադրության հումք : Ատենախոս. ...Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Լ.Վ. Շահինյան. - Երևան, 2009. - 146, [9] էջ : աղյս., գուն. նկ. ; 30 սմ.
Գիտ. ղեկ.՝ տեխն. գիտ. դոկ., պրոֆ. Ա.Մ. Սամվելյան
Գրականության ցանկ էջ՝ 109-123 հայ., ռուս. և օտար լեզ. (168 անվ.)
Ոգելից խմիչքների արտադրություն
Այվազյանի վարդաբույր սորտի հետազոտումը որպես մուսկատային շամպայն գինու արտադրության հումք : Ատենախոս. ...Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Լ.Վ. Շահինյան. - Երևան, 2009. - 146, [9] էջ : աղյս., գուն. նկ. ; 30 սմ.
Գիտ. ղեկ.՝ տեխն. գիտ. դոկ., պրոֆ. Ա.Մ. Սամվելյան
Գրականության ցանկ էջ՝ 109-123 հայ., ռուս. և օտար լեզ. (168 անվ.)
Ոգելից խմիչքների արտադրություն