ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Интенсификация производства и повышение качества Швейцарского сыра : Автореф. дис. ... канд. техн. наук по спец. : 05.18.04 - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / Г.В. Диланян.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1985.Նկարագրություն։ 19 с. : табл. ; 21 смԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Мин-во СХ СССР, Ереванский ордена "Знак почета" зоотехническо- ветеринарный ин-т ;Науч. рук.: д.т.н., проф. З.Х. Диланян, док. с.-х. наук Р.В. Саакян
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.354.32(043) Д-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0138904
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 14146 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1955305
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 14147 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1955306

На правах рукописи

Мин-во СХ СССР, Ереванский ордена "Знак почета" зоотехническо- ветеринарный ин-т ;

Науч. рук.: д.т.н., проф. З.Х. Диланян, док. с.-х. наук Р.В. Саакян

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա