Интенсификация производства и повышение качества Швейцарского сыра : Автореф. дис. ... канд. техн. наук по спец. : 05.18.04 - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / Г.В. Диланян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1985.Նկարագրություն։ 19 с. : табл. ; 21 смԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Мин-во СХ СССР, Ереванский ордена "Знак почета" зоотехническо- ветеринарный ин-т ;Науч. рук.: д.т.н., проф. З.Х. Диланян, док. с.-х. наук Р.В. СаакянՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.354.32(043) Д-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0138904 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 14146 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1955305 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 14147 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1955306 |
На правах рукописи
Мин-во СХ СССР, Ереванский ордена "Знак почета" зоотехническо- ветеринарный ин-т ;
Науч. рук.: д.т.н., проф. З.Х. Диланян, док. с.-х. наук Р.В. Саакян
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։