ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Влияние комплексной закваски с дрожжами и сокращенного режима посолки на срок созревания и качество швейцарского сыра : Автореф. дис. ... канд. техн. наук по спец. : 05.18.04 - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / Г. М. Налбандян.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1987.Նկարագրություն։ 20 с. : табл. ; 21 смԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Гос. агропромышленной ком. СССР ; Ереванский зоотехническо-ветеринарный институт ;Науч. рук. док. техн. наук, проф. З. Х. Диланян
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.3(043) Н-23 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0141640
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.3(043) Н-23 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0141641
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 9233 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1853569
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 9234 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1853570
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.3(043) М-72 Использование подсырных сливок в производстве рассольного сыра типа Чанах : автореф. ... канд. техн. наук по спец.: 05.18.04 -''Тенология мясных, молочных и рыбных продуктов'' / 637.3(043) Н-23 Влияние комплексной закваски с дрожжами и сокращенного режима посолки на срок созревания и качество швейцарского сыра : Дис. ...канд. техн. наук по спец. : 05.18.04-технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3(043) Н-23 Влияние комплексной закваски с дрожжами и сокращенного режима посолки на срок созревания и качество швейцарского сыра : Автореф. дис. ... канд. техн. наук по спец. : 05.18.04 - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3(043) Н-23 Влияние комплексной закваски с дрожжами и сокращенного режима посолки на срок созревания и качество швейцарского сыра : Автореф. дис. ... канд. техн. наук по спец. : 05.18.04 - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3(043) Н-39 Исследование влияния сывороточных белков на технологические процессы выработки и созревания сыров : Дис. ...канд. техн. наук / 637.3(043) Н-63 Влияние внешней среды на созревание сыра Чанах : Дис. ... канд. с.-х. наук / 637.3(043) Н-632 Разработка технологии российского сыра и внедрение ее в производство : Дис. ... канд. с.-х. наук /

На правах рукописи

Гос. агропромышленной ком. СССР ; Ереванский зоотехническо-ветеринарный институт ;

Науч. рук. док. техн. наук, проф. З. Х. Диланян

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա