Влияние комплексной закваски с дрожжами и сокращенного режима посолки на срок созревания и качество швейцарского сыра : Автореф. дис. ... канд. техн. наук по спец. : 05.18.04 - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / Г. М. Налбандян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1987.Նկարագրություն։ 20 с. : табл. ; 21 смԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Гос. агропромышленной ком. СССР ; Ереванский зоотехническо-ветеринарный институт ;Науч. рук. док. техн. наук, проф. З. Х. ДиланянՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.3(043) Н-23 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0141640 | ||
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.3(043) Н-23 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0141641 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 9233 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1853569 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 9234 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1853570 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
На правах рукописи
Гос. агропромышленной ком. СССР ; Ереванский зоотехническо-ветеринарный институт ;
Науч. рук. док. техн. наук, проф. З. Х. Диланян
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։