Интенсификация технологии производства кисломолочных продуктов из восстановленного молока путем дозирования компонентов : Дис. ... канд. тех. наук по спец.: 05.18.04 - технология мясных, молочных и рыбных продуктов; 05.20.01 - механизация сельскохозяйственного производства / Г.А. Даниелян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1992.Նկարագրություն։ 155 с. : рис., таблԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. док тех. наук, С.Е. МаркарянՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.146(043) Д-18 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0138087 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Прилож.: 131-155
Науч. рук. док тех. наук, С.Е. Маркарян
Лит.: с. 118-130 на рус. и анг. (136 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։