ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Разработка технологии Грузинского сыра ускоренного срока созревания на основе применения бактериального концентрата и микроэлементов : Дис. ...канд. техн. наук / Н.А. Эсакия.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1986.Նկարագրություն։ 150 [16] с. : илԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. док. техн. наук, проф. З.Х. Диланян
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.3(043.3) Э-84 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0141635
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.3(043) Х-17 Интенсификация технологии сыра "Армянский" с применением ферментных препаратов молочнокислых бактерий : Автореф. ... дис. канд. техн. наук по спец.: 05.18.04 - технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3(043) Х-29 Исследование консистенции крупных и рассольных сыров с целью установления параметров ее инструментального контроля : Дис. ... канд. техн. наук по спец. 05.18.04-техология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3(043) Ч-927 Рентгеноселекция молочнокислых бактерий и их применение в производстве сыров и мацуна : Автореферат дис... .канд. техн. наук по спец. 05.18.04 / 637.3(043.3) Э-84 Разработка технологии Грузинского сыра ускоренного срока созревания на основе применения бактериального концентрата и микроэлементов : Дис. ...канд. техн. наук / 637.3(043.3) Э-84 Разработка технологии Грузинского сыра ускоренного срока созревания на основе применения бактериального концентрата и микроэлементов : Автореф. ...дис. канд. техн. наук По спец. : 05.18.04-Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3(043.3) Э-84 Разработка технологии Грузинского сыра ускоренного срока созревания на основе применения бактериального концентрата и микроэлементов : Автореф. ...дис. канд. техн. наук По спец. : 05.18.04-Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3(043.3) Э-84 Разработка технологии Грузинского сыра ускоренного срока созревания на основе применения бактериального концентрата и микроэлементов : Автореф. ...дис. канд. техн. наук По спец. : 05.18.04-Технология мясных, молочных и рыбных продуктов /

[16] c. прилож.

Науч. рук. док. техн. наук, проф. З.Х. Диланян

Лит. : с. 133-150 (168 назв.) на русс. и ин. яз.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա