Влияние источника выделения на технологические свойства молочнокислых бактерий : Дис. ...канд. техн. наук по спец.05.18.04-технология мясных, молочных и рыбных продуктов / К.В. Вегапетян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1975.Նկարագրություն։ 210 с. : илԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. док. техн. наук, проф. З.Х. Диланян, канд. биологических наук С.Ш. Тер-КазарьянՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.1(043) В-26 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0141617 |
Прилож. : с. 165-210
Науч. рук. док. техн. наук, проф. З.Х. Диланян, канд. биологических наук С.Ш. Тер-Казарьян
Список лит. : с. 137-164(236 назв.) на русс. и ин. яз.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։