Разработка технологии быстросозревающего сыра типа чеддер- "Катунь" : Дис. ... кан. техн. наук по спец.: 05.18.04 - технология мясных, молочных и рыбных продуктов / Л.А. Айдинян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1985.Նկարագրություն։ 167 с. : таблԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. док. тех. наук, проф. З.Х. Диланян, док. с.-х. наук, Р.В. СаакянՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ | 385 А-36 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ընթերցասրահ | AU0420174 | ||
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.354.2(043) А-36 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0138071 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Прилож.: с. 142-167
Науч. рук. док. тех. наук, проф. З.Х. Диланян, док. с.-х. наук, Р.В. Саакян
Лит.: с. 117-141 на рус. и ин.яз.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։