ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Разработка технологии быстросозревающего сыра типа чеддер- "Катунь" : Дис. ... кан. техн. наук по спец.: 05.18.04 - технология мясных, молочных и рыбных продуктов / Л.А. Айдинян.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1985.Նկարագրություն։ 167 с. : таблԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. док. тех. наук, проф. З.Х. Диланян, док. с.-х. наук, Р.В. Саакян
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ 385 А-36 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ընթերցասրահ AU0420174
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.354.2(043) А-36 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0138071
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
360.6 М-57c О волосахъ в судебно-медицинском отношении : Дис. на степ. д-ра мед./ 378 Я-23 Совершенствование технологии утилизации фруктовых косточек и обоснование параметров косточкообрушителя : Дис. ... канд. техн. наук по спец. 05.20.01- Механизация сельскохозяйственного производства и машины / 383 Г-83 Совершенствование биотехнологии производства сыра "Лори" : Автореф. ... канд. техн. наук по спец. 05.18.02- Технология переработки и производства продуктов животного происхождения / 385 А-36 Разработка технологии быстросозревающего сыра типа чеддер- "Катунь" : Дис. ... кан. техн. наук по спец.: 05.18.04 - технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 473 Ե-86 Պարարտացման նոր համակարգի մշակումը լոլիկի բարձրօրակ սածիլների և բարձր բերքի ստացման նպատակով Արարատյան դաշտի պայմաններում : Սեղմ. Զ.01.01- «Ընդհանուր երկրագործություն, հողագիտություն, ագրոքիմիա» մասն. գյուղատնտ. գիտ. թեկն. / 516 Կ-29 Բուսական սպիտակուցներով հարստացված ֆունկցիոնալ հացաբուլկեղենի տեխնոլոգիաների մշակում : Ատենախոս. ...Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / 531 Հ-87 Վայրի բանջարային բույսերում ծանր մետաղների պարունակության քանակական և որակական դինամիկան տարբեր էկոլոգիական պայմաններում : Սեղմ. Զ.01.02- «Բուսաբուծություն» մասն. գյուղատնտ. գիտ. թեկն. /

Прилож.: с. 142-167

Науч. рук. док. тех. наук, проф. З.Х. Диланян, док. с.-х. наук, Р.В. Саакян

Лит.: с. 117-141 на рус. и ин.яз.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա