ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Совершенствование технологии производства Грузынского сыра : Дис. ...канд. техн. наук / И.В. Курашвили.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1975.Նկարագրություն։ 142 [20] c. : илԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. док. техн. наук, проф. З.Х. Диланян
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.3(043) К-93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0141608
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.3(043) К-21 Новая разновидность рассольных сыров - Армянский бескорковый : Дис. ... канд. техн. наук по спец.: 363 / 637.3(043) К-36 Порок посинения рассольных сыров, вызываемый образованием в них черных сульфидов и меры его устранения : Дис. ... канд. с.-х. наук / 637.3(043) К-89 Исследование влияния бактофугирования молока на процесс созревания и качество советского сыра : Дис. ...канд. техн. наук по спец. : 05. 18. 04 / 637.3(043) К-93 Совершенствование технологии производства Грузынского сыра : Дис. ...канд. техн. наук / 637.3(043) К-93 Исследование процессов механизированной выробатки Грузинского сыра и создание линии : Автореферат канд.... техн. наук по спец.: 05.18.04. - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3(043) М-634 Разработка технологии сыра "Котайк" : Дис. ...канд. техн. наук по спец. 05.18.04-технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3(043) М-634 Разработка технологии сыра "Котайк" : Автореф. ...дис. канд. техн. наук по спец. : 05-18-04-технология мясных, молочных и рыбных продуктов /

Прилож. : с. 145-164

Науч. рук. док. техн. наук, проф. З.Х. Диланян

Лит. : с. 124-142на русс. и ин. яз. (200 назв. )

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա