ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Разработка технологии производства нового вида сыра "Растовский" : Автореф. ... канд тех. наук по спец.: 05.18.04-технология мясных, молочных и рыбных продуктов / М.М. Айрапетян.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1989.Նկարագրություն։ 24 с. : таблԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. док. тех. наук, проф. З.Х. Диланян
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.3(043) А-36 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0138066
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.3(043) А-36 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0138067
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.3(043) А-23 Опыт применения кратковременной постеризации молока для швейцарского сыра в весенний и осенний периоды года : Дис. ... канд. с.-х. наук / 637.3(043) А-36 Разработка технологии производства нового вида сыра "Растовский" : Дис. ... канд. тех наук по спец.: 05.18.04- технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3(043) А-36 Разработка технологии производства нового вида сыра "Растовский" : Автореф. ... канд тех. наук по спец.: 05.18.04-технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3(043) А-36 Разработка технологии производства нового вида сыра "Растовский" : Автореф. ... канд тех. наук по спец.: 05.18.04-технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3(043) А-36 Разработка технологии сыра типа швейцарского с использованием подсырных сливок : Дис. ...канд. техн. наук по спец. : 05.18.04-технология мясных, молочных и рыбных продкуктов / 637.3(043) А-36 Разработка технологии сыра типа швейцарского с использованием подсырных сливок : Автореф. ...дис. канд. техн. наук по спец. : 05.18.04-технология мясных, молочных и рыбных продкуктов / 637.3(043) А-36 Разработка технологии сыра типа швейцарского с использованием подсырных сливок : Автореф. ...дис. канд. техн. наук по спец. : 05.18.04-технология мясных, молочных и рыбных продкуктов /

Науч. рук. док. тех. наук, проф. З.Х. Диланян

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա