Разработка технологии производства нового вида сыра "Растовский" : Автореф. ... канд тех. наук по спец.: 05.18.04-технология мясных, молочных и рыбных продуктов / М.М. Айрапетян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1989.Նկարագրություն։ 24 с. : таблԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. док. тех. наук, проф. З.Х. ДиланянՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.3(043) А-36 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0138066 | ||
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.3(043) А-36 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0138067 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Науч. рук. док. тех. наук, проф. З.Х. Диланян
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։