Влияние белково-казеинового концентрата на качество рассольных сыров : Дис. ...канд. техн. наук по спец. : Е.18.03- технология мясных, молочных и рыбных продуктов, хранение и консервирование / В.А. Багиян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1997.Նկարագրություն։ 122 с. : табл., рисԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. док. техн. наук, проф. Р.А. Бегларян, канд. техн. наук, доц. С.Ш. ШакарянՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 294 Б-14 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0095789 |
Прилож. : с. 110-122
Науч. рук. док. техн. наук, проф. Р.А. Бегларян, канд. техн. наук, доц. С.Ш. Шакарян
Список использ. лит. : с. 91-109 на рус. и ин. яз.(170 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։