Совершенствование технологии плавленых сыров : Автореф. ... дис. канд. техн. наук по спец. Е.18.03 - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов, хранение и консервирование / А. Э. Араксянц.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1998.Նկարագրություն։ 25 с. : рис., схем., таблԱյլ վերնագիր։- Հալած պանիրների տեխնոլոգիայի կատարելագործումը : Սեղմ.՝ ... Ե.18.03 - «Մսամթերքի, կաթնամթերքի և ձկնամթերքի տեխնոլոգիա, պահպանում և պահածոյացում» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկ. ատենախոսության [Զուգահեռ վերնագիր]
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 298 A-79 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0097856 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 8943 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1834992 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 8944 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1834993 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Անձեռնմխելի հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Науч. рук. док. техн. наук, проф. Р.А. Бегларян
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։