Совершенствование технологии плавленых сыров : Дис. ... канд. техн. наук по спец.: Е.18.03 - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов, хранение и консервирование / А.Э. Араксянц.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1998.Նկարագրություն։ 172 с. : рис., схем., табл., фотогрԱյլ վերնագիր։- Հալած պանիրների տեխնոլոգիայի կատարելագործումը : Ատենախոս. ... Ե.18.03 -«Մսամթերքի, կաթնամթերքի և ձկնամթերքի տեխնոլոգիա, պահպանում և պահածոյացում» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկ [Զուգահեռ վերնագիր]
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 298 A-79 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0097857 |
Прилож.: с. 156-172
Науч. рук. док. техн. наук, проф. Р.А. Бегларян
Список лит.: с. 137-155 на рус., англ. (175 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։