ՄԵԸՔ մանրամասներ
000 -LEADER |
fixed length control field |
01401nam a2200229 u 4500 |
001 - CONTROL NUMBER |
control field |
000632233 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
AM-YeNLA |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION |
control field |
20210523224624.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
090216s1998 |||||||||m||||||||||rus|c |
041 0# - LANGUAGE CODE |
Language code of text/sound track or separate title |
rus |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Араксянц, Андрей Эдуардович |
245 10 - TITLE STATEMENT |
Title |
Совершенствование технологии плавленых сыров : |
Remainder of title |
Дис. ... канд. техн. наук по спец.: Е.18.03 - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов, хранение и консервирование / |
Statement of responsibility, etc. |
А.Э. Араксянц. |
246 11 - VARYING FORM OF TITLE |
Title proper/short title |
Հալած պանիրների տեխնոլոգիայի կատարելագործումը : |
Remainder of title |
Ատենախոս. ... Ե.18.03 -«Մսամթերքի, կաթնամթերքի և ձկնամթերքի տեխնոլոգիա, պահպանում և պահածոյացում» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկ. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Place of publication, distribution, etc. |
Ереван, |
Date of publication, distribution, etc. |
1998. |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
172 с. : |
Other physical details |
рис., схем., табл., фотогр. |
500 ## - GENERAL NOTE |
General note |
Прилож.: с. 156-172 |
502 ## - DISSERTATION NOTE |
Dissertation note |
Науч. рук. док. техн. наук, проф. Р.А. Бегларян |
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE |
Bibliography, etc. note |
Список лит.: с. 137-155 на рус., англ. (175 назв.) |
650 14 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name entry element |
Технология плавленых сыров |
655 #7 - INDEX TERM--GENRE/FORM |
Genre/form data or focus term |
Dissertation |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
Universal Decimal Classification |
Koha item type |
Dissertation, Thesis |