Совершенствование технологии полукопченых колбас из местного рыбного сырья : Автореф. ... канд. техн. наук по спец.: 05.18.02. - "Технология мясных, молочных, рыбных продуктов и холодильных производств" / Э.Л. Саакян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 2002.Նկարագրություն։ 27 с. : ил., диагр., таблԱյլ վերնագիր։- Տեղական ձկնահումքից կիսաապխտած երշիկների տեխնոլոգիայի կատարելագործումը : Սեղմ. ... «Մսային, կաթնային, ձկնային մթերքների և սառնարանային արտադրությունների տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. : Ե.18.02 [Զուգահեռ վերնագիր]
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 336 C-12 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0023693 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 3624 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1466889 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 3625 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1466890 |
Науч. рук. д-р техн. наук, проф., чл.-кор. АСН РА Р.А. Бегларян ; Тема дис. утв. в АрмСХА
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։