Evaluation of certain Food additives and contaminants : Eightieth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives / World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ WHO Technical Report Series. 995 Հրատարակման մանրամասներ։ Geneva : World Health Organization, 2016.Նկարագրություն։ xii, 114 p. ; 24 cmISBN:- 978 92 4 120995 3
- 978 92 4 069540 5 (PDF)
- 0512-3054
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Medical Library | General | 613.28 E-93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0153678 |
Դիտման Scientific Medical Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։