ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Методы оптимизации технологии пищевых производств : Технологические процессы пищевой промышленности : Межвузовский сборник / Кишин. политехн. ин-т им. С. Лазо ; [Редкол.: Г.А. Павлов (отв. ред.) и др.].

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Кишинев : Штиинца, 1977.Նկարագրություն։ 96 с. : илԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/398140 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0404722
Դիտման Fundamental Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
PII/398138 Операции на костях и суставах : PII/398139 Управление производственным освоением новых изделий / PII/39814 Детство и отрочество / PII/398140 Методы оптимизации технологии пищевых производств : Технологические процессы пищевой промышленности : Межвузовский сборник / PII/398141 Информационные основы РАСУ / PII/398142 Операции на органах женского таза : Лекция по оперативной хирургии для студентов, субординаторов и врачей-хирургов / PII/398143 Осложнения и пути снижения летальности при остром панкреатите :

Библиогр. в конце ст.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա