Практические приемы определения доброкачественности пищевых торваров : Органолептический метод определения качества, состояния и сорта / М.П. Варакин; Ком. содействия промышленно-эконом. (комерческому) образов. при Ленингр. обл. отд. торговли.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Л. : Изд-во "Экономическое образование", 1928.Նկարագրություն։ 72 с. : табл. ; 24 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 600.2 / В-18 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է 30 օրով | NL0749275 |
Библиогр. в подстроч. примеч.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։