Doceiro nacional ou arte de fazer toda a qualidade de doces : obra contento 1200 receitas conhecidas e ineditas de confeitos, empadas, pudins, tortas, biscoutos, bolos bolachas, broas, babas, savarins, vinhos, liquores, xaropes,limonadas, sorvetes e gelodos.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Պորտուգալերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Rio de Janeiro : B.-L. Garnier, 1896.Հրատարակություն։ 3a ediçãoՆկարագրություն։ 339 p. ; 18 cmԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Լևոն Թութունջյանի հավաքածու | Tut / 63 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0805375 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Լևոն Թութունջյանի հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Շարվածքը՝ 8 x 13 սմ.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։