ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում
  • Швейцарский сыр

Մուտք Topical Term

Օգտագործված գրառւմների քանակը։ 1

001 - CONTROL NUMBER

  • control field: 201511

003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER

  • control field: AM-YeNLA

005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION

  • control field: 20210524001951.0

008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS

  • fixed length control field: 210524|| aca||aabn | a|a d

040 ## - CATALOGING SOURCE

  • Original cataloging agency: AM-YeNLA
  • Transcribing agency: AM-YeNLA

150 ## - HEADING--TOPICAL TERM

  • Topical term or geographic name entry element: Швейцарский сыр
  • General subdivision: Срок созревания и качество

670 ## - SOURCE DATA FOUND

  • Source citation: Work cat.: (AM-YeNLA)1084088: Налбандян, Генрих Мкртычевич, Влияние комплексной закваски с дрожжами и сокращенного режима посолки на срок созревания и качество швейцарского сыра :, 1988.

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա