000 | 01331nam a2200217 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 001112625 | ||
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20190508153858.0 | ||
008 | 151112s2003 ai r 000 0 arm d | ||
040 | _aAM-YeNLA | ||
041 | 0 | _aarm | |
245 | 0 | 0 |
_aՄեթոդական ցուցումներ ,,Հացի,հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա,, առարկայի լաբորատոր պարապմունքների անցկացման համար : _b/Կազմ.՝Ե.Խ.Գոմցյան,Յու.Կ. Մեծոյան,ՀՀ ԿԳՆ,Հայկ.գյուղատնտ.ակադ.,բուսաբուծ.մթ.վերամշ.տեխն.ամբ. |
260 |
_aԵրևան, _c2003. |
||
300 |
_a24 էջ ; _c20 սմ. |
||
504 | _aՄատենագիտ.՝էջ 24 ռուս. | ||
650 | 1 | 4 |
_aՀացի, հրուշակեղենի և մակարոնեղենի արտադրության տեխնոլոգա _xՄեթոդական ցուցումներ |
700 | 1 |
_aԳոմցյան, Ե.Խ _eկազմ _4com |
|
700 | 1 |
_aՄեծոյան, Յու. Կ _eկազմ _4com |
|
710 | 2 | _aԿրթության և գիտկության նախարարություն ՀՀ | |
710 | 2 |
_aՀայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա _bԲուսաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն |
|
999 |
_c982443 _d982443 |