000 01331nam a2200217 a 4500
001 001112625
003 AM-YeNLA
005 20190508153858.0
008 151112s2003 ai r 000 0 arm d
040 _aAM-YeNLA
041 0 _aarm
245 0 0 _aՄեթոդական ցուցումներ ,,Հացի,հրուշակեղենի և մակարոնի արտադրության տեխնոլոգիա,, առարկայի լաբորատոր պարապմունքների անցկացման համար :
_b/Կազմ.՝Ե.Խ.Գոմցյան,Յու.Կ. Մեծոյան,ՀՀ ԿԳՆ,Հայկ.գյուղատնտ.ակադ.,բուսաբուծ.մթ.վերամշ.տեխն.ամբ.
260 _aԵրևան,
_c2003.
300 _a24 էջ ;
_c20 սմ.
504 _aՄատենագիտ.՝էջ 24 ռուս.
650 1 4 _aՀացի, հրուշակեղենի և մակարոնեղենի արտադրության տեխնոլոգա
_xՄեթոդական ցուցումներ
700 1 _aԳոմցյան, Ե.Խ
_eկազմ
_4com
700 1 _aՄեծոյան, Յու. Կ
_eկազմ
_4com
710 2 _aԿրթության և գիտկության նախարարություն ՀՀ
710 2 _aՀայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա
_bԲուսաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն
999 _c982443
_d982443