000 | 01123nam a2200217 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 001090019 | ||
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20190508152920.0 | ||
008 | 150630s2011 ai r 000 0 arm d | ||
020 | _a978-9939-9018-0-0 | ||
040 | _aAM-YeNLA | ||
041 | 0 | _aarm | |
245 | 0 | 0 |
_aԿուրսային, դիպլոմային և մագիստրոսական աշխատանքների պատրաստման և ձևավորման ուղեցույց : _b(Մեթոդական ցուցումներ) / _cԿազմ.՝ Ռ.Ս. Առաքելյան; ՀՀ ԿԳՆ,Եր. պետ. համալս. անգլ. բանասիր. ամբ. |
260 |
_aԵրևան : _bԼեզվական հորիզոն, _c2011. |
||
300 |
_a28 էջ ; _c20սմ. |
||
504 | _aՀավելված էջ՝ 13-24 | ||
650 | 1 | 4 | _aԲարձրագույն կրթությւոն մեթոդական ցուցումներ |
700 | 1 |
_aԱռաքելյան, Ս.Ա _eԿազմ.՝ _4com |
|
710 | 2 | _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ | |
710 | 2 |
_aԵրևանի պետական համալսարան _bԱնգլիական բանասիրության ամբիոն |
|
999 |
_c966081 _d966081 |