000 | 01210nam a2200193 u 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c940933 _d940933 |
||
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20221213214850.0 | ||
008 | 150212s2004 ||||||||||||||||||||arm|c | ||
040 | _cAM-YeHGA | ||
041 | 0 | _aarm | |
245 | 0 | 0 |
_aՄեթոդական ցուցումներ : _b"Սննդի արտադրության պրոցեսներ և ապարատներ" առարկայից "Ջերմային պրոցեսներ" լաբորատոր աշխատանքների կատարման համար / _cԿազմ.՝ Հ.Ա. Մինասյան; ՀՀ կրթ. և գիտության նախ.; ՀԳԱ; Սննդի արդյուն. սարք. ու փաթեթ. տեխն. ամբիոն. |
260 |
_aԵրևան, _c2004. |
||
300 |
_a19 էջ : _bաղ. ; _c20 սմ. |
||
650 | 1 | 4 | _aՍննդի արդյունաբերության սարքավորումներ |
700 | 1 |
_aՄինասյան, Հ.Ա. _eկազմ. _4com |
|
710 | 2 | _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ | |
710 | 2 |
_aՀայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա _bՍննդի արդյունաբերության սարքավորումների և փաթեթավորման տեխնոլոգիայի ամբիոն |
|
942 |
_2udc _cBK |