000 01210nam a2200193 u 4500
999 _c940933
_d940933
003 AM-YeNLA
005 20221213214850.0
008 150212s2004 ||||||||||||||||||||arm|c
040 _cAM-YeHGA
041 0 _aarm
245 0 0 _aՄեթոդական ցուցումներ :
_b"Սննդի արտադրության պրոցեսներ և ապարատներ" առարկայից "Ջերմային պրոցեսներ" լաբորատոր աշխատանքների կատարման համար /
_cԿազմ.՝ Հ.Ա. Մինասյան; ՀՀ կրթ. և գիտության նախ.; ՀԳԱ; Սննդի արդյուն. սարք. ու փաթեթ. տեխն. ամբիոն.
260 _aԵրևան,
_c2004.
300 _a19 էջ :
_bաղ. ;
_c20 սմ.
650 1 4 _aՍննդի արդյունաբերության սարքավորումներ
700 1 _aՄինասյան, Հ.Ա.
_eկազմ.
_4com
710 2 _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ
710 2 _aՀայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա
_bՍննդի արդյունաբերության սարքավորումների և փաթեթավորման տեխնոլոգիայի ամբիոն
942 _2udc
_cBK