000 | 00881nam a2200193 u 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 001056830 | ||
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20221213214835.0 | ||
008 | 150202s1999 ||||||||||||||||||||arm|c | ||
041 | 0 | _aarm | |
245 | 0 | 0 |
_aԴիպլոմային նախագխի ձևակերպման մեթոդական ցուցումներ / _cԿաղմ.`Ռ.Ա. Բեգլարյան և ուրիշն.; ՀՀ ԳՆ; ՀԳԱ, Կաթի և մսի տեխն. ամբիոն. |
260 |
_aԵրևան, _c1999. |
||
300 |
_a11 էջ ; _c20 սմ. |
||
650 | 1 | 4 |
_aԴիպլոմային նախագիծ _9259853 |
700 | 1 |
_aԲեգլարյան, Ռ .Ա. _eկազմ. _4com _9155624 |
|
710 | 2 | _aԳյուղատնտեսության նախարարություն ՀՀ | |
710 | 2 |
_aՀայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա _bԿաթի և մսի տեխնոլոգիայի ամբիոն |
|
942 |
_2udc _cBK |
||
999 |
_c938999 _d938999 |