000 | 01232nam a2200241 u 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 001047779 | ||
003 | AM-YeNLA | ||
005 | 20221213214739.0 | ||
008 | 141119s2014 ai r 000 0 arm d | ||
020 | _a9789939547688 | ||
040 | _aAM-YeNLA | ||
041 | 0 | _aarm | |
100 | 1 |
_aՄխիթարյան, Հ.Վ _9331108 |
|
245 | 1 | 0 |
_aՊահածոյացման հիմունքներ : _bՄեթոդ. ցուցումն. լաբորատոր-գործնական աշխատանքն. կատարելու համար / _cՀ.Վ. Մխիթարյան; Խմբ.` Մ.Ա. Խաչատրյան; ՀՀ ԿԳՆ; ՀԱԱՀ, Բուսաբուծական մթերքն. վերամշ. տեխնոլոգ. ամբ. |
260 |
_aԵրևան : _bՀԱԱՀ, _c2014. |
||
300 |
_a38 էջ ; _c20 սմ. |
||
504 | _aՄատենագիտ.` էջ 37 ռուս. | ||
650 | 1 | 4 | _aՊահածոյացման տեխնոլոգիա |
700 | 1 |
_aԽաչատրյան, Մ.Ա _eխմբ. _4edt |
|
710 | 2 | _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ | |
710 | 2 |
_aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան _bԲուսաբուծական մթերքների վերամշակման տեղնոլոգիայի ամբիոն |
|
942 |
_2udc _cBK _01 |
||
999 |
_c931374 _d931374 |