000 01232nam a2200241 u 4500
001 001047779
003 AM-YeNLA
005 20221213214739.0
008 141119s2014 ai r 000 0 arm d
020 _a9789939547688
040 _aAM-YeNLA
041 0 _aarm
100 1 _aՄխիթարյան, Հ.Վ
_9331108
245 1 0 _aՊահածոյացման հիմունքներ :
_bՄեթոդ. ցուցումն. լաբորատոր-գործնական աշխատանքն. կատարելու համար /
_cՀ.Վ. Մխիթարյան; Խմբ.` Մ.Ա. Խաչատրյան; ՀՀ ԿԳՆ; ՀԱԱՀ, Բուսաբուծական մթերքն. վերամշ. տեխնոլոգ. ամբ.
260 _aԵրևան :
_bՀԱԱՀ,
_c2014.
300 _a38 էջ ;
_c20 սմ.
504 _aՄատենագիտ.` էջ 37 ռուս.
650 1 4 _aՊահածոյացման տեխնոլոգիա
700 1 _aԽաչատրյան, Մ.Ա
_eխմբ.
_4edt
710 2 _aԿրթության և գիտության նախարարություն ՀՀ
710 2 _aՀայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
_bԲուսաբուծական մթերքների վերամշակման տեղնոլոգիայի ամբիոն
942 _2udc
_cBK
_01
999 _c931374
_d931374