000 | 01375nam a2200181 u 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000951090 | ||
005 | 20221213205041.0 | ||
008 | 130312s2000 ||||||||||||||||||||arm|c | ||
041 | 0 | _aarm | |
245 | 0 | 0 |
_aՄեթոդական ցուցումներ : _b" Խմորման արտադրությունների ընդհանուր տեխնոլոգիա " առարկայից լաբորատոր-գործնական պարապմունքների անցկացման վերաբերյալ / _cԿազմ. Հ.Ժ. Տեր-Մովսեսյան ; ՀՀ գյուղատնտեսության և բնoգտագործման նախարարություն ; Հայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա ; Բուսաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն. |
260 |
_aԵրևան, _c2000. |
||
300 |
_a16 էջ. ; _c20 սմ. |
||
650 | 1 | 4 |
_aՏեխնոլոգիա _vՄեթոդական ցուցումներ _9277470 |
700 | 1 |
_aՏեր-Մովսեսյան, Հ.Ժ. _eԿազմ. _4com _9277471 |
|
710 | 2 |
_aՀՀ գյուղատնտեսության և բնoգտագործման նախարարություն _9277472 |
|
710 | 2 |
_aՀայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա _bԲուսաբուծական մթերքների պահպանման և վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն _9277473 |
|
999 |
_c848789 _d848789 |
||
942 | _cBK |