000 01375nam a2200181 u 4500
001 000951090
005 20221213205041.0
008 130312s2000 ||||||||||||||||||||arm|c
041 0 _aarm
245 0 0 _aՄեթոդական ցուցումներ :
_b" Խմորման արտադրությունների ընդհանուր տեխնոլոգիա " առարկայից լաբորատոր-գործնական պարապմունքների անցկացման վերաբերյալ /
_cԿազմ. Հ.Ժ. Տեր-Մովսեսյան ; ՀՀ գյուղատնտեսության և բնoգտագործման նախարարություն ; Հայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա ; Բուսաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն.
260 _aԵրևան,
_c2000.
300 _a16 էջ. ;
_c20 սմ.
650 1 4 _aՏեխնոլոգիա
_vՄեթոդական ցուցումներ
_9277470
700 1 _aՏեր-Մովսեսյան, Հ.Ժ.
_eԿազմ.
_4com
_9277471
710 2 _aՀՀ գյուղատնտեսության և բնoգտագործման նախարարություն
_9277472
710 2 _aՀայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա
_bԲուսաբուծական մթերքների պահպանման և վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն
_9277473
999 _c848789
_d848789
942 _cBK