000 | 00986nam a2200169 u 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000924564 | ||
005 | 20221213213018.0 | ||
008 | 121102s2001 ||||||||||||||||||||arm|c | ||
041 | 0 | _aarm | |
245 | 0 | 0 |
_aՍտուգողական առաջադրանքներ և մեթոդական ցուցումներ «Սննդի արտադրության պրոցեսներ և սարքավորումներ» առարկայից / _cԿազմ.՝ Ս.Շ. Շաքարյան; ՀՀ գյուղ. նախ.-ն; ՀԳԱ, Սննդարդ. սարք. ամբիոն. |
260 |
_aԵրևան, _c2001. |
||
300 |
_a24 էջ ; _c20 սմ. |
||
650 | 1 | 4 |
_aՍննդի տեխնոլոգիա _vՄեթոդական ցուցումներ |
700 | 1 |
_aՇաքարյան, Ս.Շ. _eկազմ. _4com |
|
710 | 2 | _aԳյուղատնտեսության նախարարություն ՀՀ | |
710 | 2 |
_aՀայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա _bՍննարդյունաբերության սարքավորումների ամբիոն |
|
999 |
_c824538 _d824538 |